Esteu aquí: Inici

Bruguera Tennis Academy Top Team

Benvinguts a Bruguera Tennis Academ Top Team

Lluis Bruguera

La disciplina el valor de l'esforç personal, la convivència, la formació cultural i l'esperit de sacrifici no només formen part d'un tennista, sinó que formen el caràcter d'una persona per a afrontar amb èxit qualsevol repte de la seva vida. Luis Bruguera.

Benvinguts a Bruguera Tennis Academ Top Team

Centre d'alt rendiment especialitzat en la formació de joves tennistes.

Bruguera Tennis Academy Top TeamBruguera Tennis Academy Top Team, fundada el 1986 i situada a Barcelona, Espanya, és un centre especialitzat en formació de joves tennistes. L’Acadèmia té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes, no només en l’àmbit tennístic sinó també en els aspectes humans i culturals. Bruguera Tennis Academy disposa de residència al mateix centre i també escola oficial, classes bilingües (espanyol/anglès o francès), per tal que els seus alumnes puguin continuar els seus estudies sense haver de desplaçar-se. L'Acadèmia també ofereix programa de tennis per a adults, i cursos per a entrenadors.

CatàlegBruguera Tennis Academy és un referent com a centre de formació per a jugadors, entrenadors i clubs. Assessorem escoles, clubs i federacions. Jugadors de més de 30 nacionalitats diferents entrenen al nostre centre on la convivència i el desenvolupament cultural de l’individu són factors fonamentals.

En un ambient familiar, mitjançant una atenció personalitzada, intentem fomentar l’adquisició de valors, l’aprenentatge individual i la prevenció de problemes des d’una perspectiva personal i esportista del jugador.

Bruguera Tennis Academy ofereix dedicació professional a l’esport de base i d’alta competició. Un complert staff tècnic dedicat al seguiment i desenvolupament tant esportiu i acadèmic com personal dels nostres jugadors.

Jugador destacat Escola ultra-moderna Entrenament avançat

Panoràmica


Presentacions destacades


Lluis Bruguera Lluís Bruguera. Ex-capità de l'equip espanyol de Copa Davis. Fundador i director de Top Team. Més
Fernando Luna Sergi Bruguera. Guanyador 2 cops a Roland Garros

Salvador Sosa Preparació física. Preparació física específica i avançada. Més
Psicologia Esportiva Psicologia Esportiva. La improtancia que l'esportista aprengui a tenir una intel·ligència intuïtiva. Més

Estades d'Estiu Estades d'Estiu. El programa d'entrenament ideal pels mesos d'estiu. Més
ESEI Entrenaments per Adults. Entrenament individual i de grup. Més
Share |
Stage especial per Grups

Contacte amb nosaltres!

  • Benvinguts a Bruguera Tennis Academ Top Team   欢迎您到 Bruguera 网球学院 Top Team   Welcome to Bruguera Tennis Academy Top Team   Bienvenue à Bruguera Tennis Academy Top Team   Willkommen zur Bruguera Tennis Academy Top Team   Добро пожаловать в Bruguera Академия тенниса Top Team   Bienvenidos a Bruguera Tennis Academy Top Team   Hoşgeldin Bruguera Tenis Akademisi Top Takım

  • BRUGUERA TENNIS ACADEMY TOP TEAM
    C.T. Can Via - C/. Orenetes, s/n 08690 Santa Coloma de Cervelló (Barcelona) España
    Tels.: +34 936341284 y +34 936340330 | Fax: +34 936340446 | Email

    Bruguera Tennis Academy Top Team